6 iunie 2016 Cristian Chitu

Berea Cazino – misiunea noastra

Produsa doar din apa, malt, hamei si drojdie, berea Cazino este o bere artizanala nefiltrata, nepasteurizata, neaditivata si nefortata.

bere cazino ingrediente naturale

Berea Cazino este o bere artizanala, in sensul ca in procesul tehnologic berarul ia deciziile, si nu un sistem automat, decizii ce vor determina calitatiile berii – gust, amareala, aroma. Obtinuta dintr-un must de 12 grade zahar, cu cca 5,3% alcool si o amareala medie, berea Cazino este un produs premium.
Datorita faptului ca se livreaza nepasteurizata si nefiltrata, berea conserva in totalitate continutul vitaminic al drojdiei.

Misiunea noastra:

  • Sa producem o bere proaspata, cu mai putin de 24 ore de la expedierea din fabrica;
  • sa avem o bere cu un gust incomparabil mai bun, asigurat atat de calitatea materiilor prime folosite (malt romanesc, hamei german si drojdie belgiana), cat si de procesul de fabricare clasic, fara a scurta fazele de fermentare si maturare;
  • sa fabricam un produs sanatos, pentru care veti fi sigur ca nu consumati enzime obtinute industrial, acidifianti, antioxidanti, stabilizatori de spuma si enzime pentru accelerarea maturarii, si in acelasi timp un produs cu un continut complex de vitamine si proteine, asigurat de faptul ca berea Cazino nu este nici filtrata si nici pasteurizata.
Tagged:

Daca v-a placut berea noastra sau doriti sa o degustati, ne puteti contacta: